Ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις, λόγω φόρτου εργασίας των ταχυμεταφορών.

Σχετικά με εμάς

Γεια σας,

το κατάστημα Junior Kids Boutique βρίσκεται στην Καστοριά και λειτουργεί από το 2016. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση και διευθύνεται από την Νένα και τον Θάνο. Εν μέσω κρίσης, αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην χώρα μας, παρά να φύγουμε από αυτήν. Και είμαστε τυχεροί, γιατί σε αυτό το διάστημα αποκτήσαμε δύο υπέροχα παιδιά, τον Χρήστο (2016) και τον Λάζαρο (2018) και πορευόμαστε ενωμένοι. Το 2019 ήρθε και η στιγμή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Χάρη στα παιδιά μας, έχουμε την πολυτέλεια να δοκιμάζουμε από πριν τα ρούχα που τοποθετούμε στο κατάστημά μας, έτσι ώστε και οι πελάτες μας να παίρνουν το καλύτερο σε σχέση με αυτό που πληρώνουν. Τα ρούχα μας καλύπτουν κάθε παιδικό μέγεθος, από 0 έως 16, και κάθε ενδυματολογική περίσταση. Από την πιο σπορ μέχρι την πιο επίσημη.

Επίσης, αναλαμβάνουμε πακέτα βάπτισης καθώς και λίστες βάπτισης και baby shower!

Στόχος μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς, γι’ αυτό κάθε καλοπροαίρετη συμβουλή, υπόδειξη και πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Εξάλλου, εσείς είστε που διαμορφώσατε το κατάστημα καθώς, πριν ξεκινήσουμε, ρωτήσαμε πολλές μαμάδες σχετικά με το ποιες εταιρίες προτιμούν και τι χρειάζονται.

Τόσο εμείς, όσο και η Σουζάνα που εργάζεται μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε ό,τι κι αν χρειαστείτε!

Πάντα με χαμόγελο!