Ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις, λόγω φόρτου εργασίας των ταχυμεταφορών.

Πολιτική Επιστροφών

 

 


Πολιτική  Επιστροφών

Γενικοί Όροι Επιστροφών

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με επιστροφή στο e-shop. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2467087725 για να μας ενημερώσετε για το προς επιστροφή προϊόν και να συνεννοηθούμε για την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχούν σε αυτό.

Επισημαίνεται ότι το κόστος μεταφορικών της όλης διαδικασίας της επιστροφής (δηλαδή επιστροφή του προϊόντος στο κατάστημα και αποστολή του νέου προϊόντος σε εσάς) ανέρχεται στο ποσό των 5,00 € και βαρύνει αποκλειστικά εσάς. Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αυτό ανέρχεται στα 2,5 ευρώ (μόνο για το κόστος επιστροφής του/των προς αλλαγή προϊόντος/προϊόντων).

Επισημαίνεται ότι για να γίνει αποδεκτή κάθε επιστροφή προϊόντος θα πρέπει το εν λόγω είδος να  μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην έχει αφαιρεθεί κανένα ταμπελάκι ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) που έχουν επάνω τους τα προϊόντα από τα είδη ένδυσης και τα αξεσουάρ. Επίσης, θα πρέπει όλα τα είδη να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος) και να είναι πλήρη. Το προς επιστροφή προϊόν θα πρέπει επίσης να συνοδεύεται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς (απόδειξη λιανικής ή κάρτα αλλαγής). Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν μόνο με άλλο είδος ή μέγεθος της ίδιας σεζόν. Δεν επιστρέφονται εσώρουχα, κάλτσες, καλσόν, μαγιό και κολόνιες.

Εφ’ όσον η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας του προϊόντος τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνουν εμάς.

Το juniorkids.gr ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος, μόνο εφ’ όσον αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητά μας.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι στη δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορούν να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους. Οποιαδήποτε ζημία υποστεί το προϊόν κατά την επιστροφή του προς εμάς, βαρύνει αποκλειστικά εσάς.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, σας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των  προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας και της ετικέτας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές, και θα επιστρέφονται σε εσάς με δική σας χρέωση.